Je bekijkt nu De 1e winnaars zijn bekend

De 1e winnaars zijn bekend

  • Berichtcategorie:Nieuws
  • Leestijd:2 minuten gelezen

De eerste winnaars van CSI Houten zijn bekend!Doron Kuipers 🇳🇱 & Helvetia Moeders W schreven vanmorgen historie door als de eerste combinatie de eerste rubriek van ons internationale concours te winnen. Deze 1.25m CSI1* Big Tour rubriek werd mede mogelijk gemaakt door Jan van Kooten💪In de tweede rubriek nam Duitser Lennert Hauschild revanche. In de eerste proef werd hij nipt tweede achter Kuipers, maar in deze 1.30m/1.35m Small Tour, gesponsord door Van der Waaij Makelaars en Rentmeesters wist hij wel de snelste finishtijd neer te zetten. Dat deed hij met de Duits gefokte merrie Chengdu.Alle foto’s van vandaag kunnen online of bij de stand naast Tante Fie gekocht worden bij Fototrailer. En alle springsport kan live gevolgd worden op Clipmyhorse.tvVoor de startlijsten en uitslagen, kijk op: https://result.scgvisual.com/show/54/schedule/