Nederlandse winst

  • Berichtcategorie:Nieuws
  • Leestijd:3 minuten gelezen

Waar de winst gister nog voor een goede 50% in buitenlandse handen viel, waren de Nederlandse deelnemers vandaag oppermachtig!

Bas Moerings begon de dag met een overwinning in de Haardencentrum Hoevelaken waarin hij de snelste tijd klokte met Kwik Tweet.

Quick was ook de winnende combinatie in de daaropvolgende rubriek; Merel Albertema realiseerde met haar Kobalt Expres Ws een finishtijd waarmee ze ruim drie seconden voorsprong nam op de nummer twee in de DAP Krommerijnstreek Prijs.

In de CSI1* Grote Prijs gaf Annette Wolf een optreden van formaat met Ewoud J. De amazone reed in de GJ Fabrics Expo Stoffering Prijs een uitgekiend rondje met de voet op het gaspedaal en pakte daarmee de winst.

Doron Kuipers maakte een kwartet voor Nederland met de vierde oranje-overwinning op rij. Hij zadelde voor de mediumtour finale Davidguetaa de Circee en wist in de barrage overal zijn eerste afstand te rijden en zodoende als rapste te finishen in de Youngster Auction Prijs.

Morgen is alweer de laatste dag van ons evenement, we zien jullie graag terug voor de finale dag!