Big en Medium tour winnaars

  • Berichtcategorie:Nieuws
  • Leestijd:2 minuten gelezen

Heel lang leek het erop dat Felix Haßmann zowel de CSI2* Medium als Big Tour zou winnen, maar Dennis van den Brink stak daar als twee na laatste starter een stokje voor en eiste de winst op met zijn merrie Aonia Domain 🐴Dennis werd in de Driessen Food Bunnik Prix nog goed op de hielen gezeten door Lennard de Boer. Met Tinkerbell Z was het net alsof de een na laatste starter vloog, maar Lennard miste de winst met 0,14 seconden meer op de teller. Felix Hassman, die als derde van de in totaal 51 ruiters in de 1,40m/1,45m proef van start ging, eindigde uiteindelijk ook als derde met Quiwitino Wz.In de Medium Tour over 1,35m/1,40m, gesponsord Drinxx Drankengroothandel stond Felix Hassmann wel vooraan, met verder in de top drie:🥇 Felix Hassmann & Gsi Pit Perigueux🥈 Mohamed Almalki & Aukland🥉 Lennard de Boer & Isapardi VDLAllemaal gefeliciteerd met deze topprestaties en bedankt voor de mooie sport vandaag!