Je bekijkt nu Ranking proef

Ranking proef

  • Berichtcategorie:Nieuws
  • Leestijd:3 minuten gelezen

Wat werden we vanavond getrakteerd op een geweldige ranking proef! De 1,45m Zilfia’s Hoeve Prix kende een ontknoping met 14 ruiters in de barrage. Daarin maakte Gert-Jan Bruggink een grandioze comeback, won van zijn eigen stalruiter en kreeg antwoord op de vraag of hij na een gebroken heup ooit weer internationaal zou kunnen springen. Bruggink had geduchte concurrentie die ons allen op het puntje van de stoel hadden zitten. We feliciteren alle ruiters die zich in de prijzen reden en bedanken hen voor de mooie sport! 🥇 Gert-Jan Bruggink (NED) & Floris🥈 Julius Ehinger (DUI) & Flying Princess 6🥉 Andreas Ripke (DUI) & Charly Brown B🏅Hendrik Jan Schuttert Sporthorses (NED) & Hertogin van de Kouberg🏅Hanneke Mulderij (NED) & Gallardo CSILees het hele verslag van deze rubriek hier: https://www.horses.nl/…/grandioze-comeback-voor-gert…/Foto’s dankzij FotoTrailer