Je bekijkt nu Anemone Horsetrucks Grote Prijs

Anemone Horsetrucks Grote Prijs

  • Berichtcategorie:Nieuws
  • Leestijd:2 minuten gelezen

Er kan er maar een de beste zijn! Siebe Kramer was lest best in de barrage van de Anemone Horsetrucks Grote Prijs en bekroonde daarmee zijn meest succesvolle weekend ooit! De ruiter uit Oud-Beijerland won gister de CSI1* Grote Prijs al en deed daar vanmiddag nog een schepje bovenop door de CSI2* GP te winnen. Op grandioze wijze klopte hij de scherp gezette tijd van Kim Emmen en Warriors Glory met zijn altijd competitieve merrie Evermeta.De Finse amazone Eveliina Talvio nam dankbaar bezit van de derde plaats met Carlow Van De Helle in deze finale proef over 1.45m die door het massaal toegestroomde publiek van begin tot eind gevolgd werd.En wat was dat gezellig! Aan alle kanten van de piste zaten toeschouwers met een drankje lekker te genieten van de topsport in het zonnetje. Een beter einde van de eerste editie van ons concours konden we niet wensen. We zijn alle vrijwilligers, medewerkers, deelnemers en hun teams en onze geweldige sponsoren veel dank verschuldigd. Het was geweldig dankzij iedereens tomeloze inzet en enthousiasme.IEDEREEN HEEL ERG BEDANKT EN GRAAG TOT VOLGEND JAAR!