Nog een week!

Je bekijkt nu Nog een week!

Nog een week!

  • Berichtcategorie:Nieuws
  • Bericht reacties:0 Reacties
  • Leestijd:4 minuten gelezen

Nog ruim een week!! 🙏🏻🦄CSI Houten is toegankelijk voor publiek! 🙋🏼‍♀️🙋🏼We hebben voor iedereen vaste zitplaatsen, of je kan je eigen stoel of (picknick)kleed meenemen. Het weer is tot nu toe nog goed 🌞✨Om toegang tot het event te hebben: Of: een volledig vaccinatie bewijs Of: een test via www.testenvoortoegang.nlOf: een sneltest welke afgenomen word aan de ingang van het evenement (betaald)We hebben een heus ‘pop up’ restaurant erbij dus ook dineren kan heerlijk deze dagen bij Grand café Tante Fie of bij het restaurant in de tent. 🍽🍲🥩Naast deze twee plekken is ook de snackbar open en maken we heerlijke verse smoothies en milkshakes in de smoothiebar! 🍓🍌🍉Heb je iets te vieren? Champagne en cocktails mogen natuurlijk ook niet ontbreken op ons eerste CSI Houten. 🥳🍸🍾 Er zijn diverse stands aanwezig om even lekker te shoppen! 🛍🎁💸Kortom, wij doen er alles aan om van deze eerste editie ondanks Corona toch een mooi en gezellig evenement van te maken! Met een groot deelnemersveld en mooie sport! 🥰🙏🏻

Geef een reactie